Posted By Kai Jämsä

Mä sanon jee! "Aika on" albumi julkaistaan 18.3.-16. Levynteko on ottanut aikansa ja hyvä niin. Alan tottua jo siihen, että se kestää mulla kaikkinensa aina noin kaksi vuotta. Tunnelma on katossa ja leuka rinnassa. Mietin ensin, että onko 13 laulua liikaa levylle, mutta kaikista olen ylpeä ja löytävät paikkansa levyllä. Kiitos kaikki hienot soittajat, sanoittajat ja erityisesti Ahosen Asko, joka jaksaa näitä mun venkutuksia työstää. Mun pitää vaan näitä lauluja tehdä.

 

 

 
Posted By Kai Jämsä

Poika on sitten päässyt miehen ikään. Juhlan kunniaksi uusi sinkku "Aika on" ja video myös. Uusi pitkäsoitto ilmestyy helmikuussa -16 ja kantaa samaa nimeä. Arvatkaa, onko äijä innoissaan?.

Kai Jämsältä uutta musiikkia 50-vuotisjuhlan kunniaksi

Viisikymmenvuotista syntymäjuhlaansa viettävän Kai Jämsän ura on oikeastaan aika helppoa matikkaa. Vuonna 1977 hän vasta kaksitoistavuotiaana soitti ensimmäisen keikkansa Effigy – bändinsä kanssa koulun discossa synnyinkaupungissaan Kokkolassa. Siitä eteenpäin hän tiesi, että joskus miehen täytyy lähteä ja hänen täytyi, koska musiikista oli tullut rakkautta ja rakkaus on tärkein.

Ensimmäisen keikan ja tämän päivän väliin mahtuu paljon lisää keikkoja, soittamista ja laulamista menestyneissä yhtyeissä ja soolouralla, kaikenlaisia takahuoneita, keskiviivan tuijottamista erilaisissa kulkuvälineissä, sävellyksiä itselle sekä muille artisteille, elokuvamusiikkia ja tuottamista.

Vuosi 2008 piirtyy Kai Jämsälle yhtenä rakkaimmista. Tuolloin isoveljen kanssa oli kunnia vastaanottaa vuoden iskelmäpalkinto ja hetken kaikki oli preussinpunaista.

Vuosiin mahtuu nousuja ja laskuja, kohtaamisia ja menetyksiä, sekä musiikkiuralla että yksityiselämässä. Haaveita Kai Jämsällä on vielä paljon jäljellä toteutettavaksi tulevaisuudessa. Niistä kysyttäessä, hän vaatimattomana toteaa: ”Haluaisin vain tehdä hyviä lauluja”.

Noita tunnelmia peilaa helmikuussa 2016 julkaistavalta albumilta nyt tarjoiltava nimikkokappale "Aika on" (Säv. Kai Jämsä, san. Minna Immonen, Veli-Matti Jämsä).

Näin on hyvä. Niin hyvä, että artisti voisi vaikka hetkeksi pysähtyä ja aika voisi vain olla.

Me jätämme oven raolleen Kai Jämsälle edelleen.

 

 

 

 

 
Posted By Kai Jämsä

Se oli hieno ja työntäyteinen vuosi tuo 2014. Olen kovin otettu, kun sain "Joulutaivas" -levylle noinkin paljon huomiota ja se kaikki työ mitä sen eteen teki, tuntui ns. kantavan hedelmää. Kiertue Hannan ja Virpin kanssa oli hieno ja ne lukuisat uudet ihmiset mitä sai matkalla tavata, teki siitä hienon kokemuksen.  Sain toteuttaa tuon haaveeni ja siitä on hyvä ens´ jouluna taas jatkaa.

Uuden albumin kimpussa olen myös tässä matkalla ollut. Single "Sadepäivän laulu" on saanut kovasti soittoa Ylessä (jeeeee!) ja on tietty yksi tuon levyn helmistä. Vielä nimeämätön pitkäsoitto on hiukkasen kesken, mutta loppusuoralla ollaan. Keväällä sitten uutta materiaalia tiedossa.

Uusia lauluja myös muille artisteille aika paljon ja mukava nähdä mitä niistä seuraa. "Maailman kaunein ystävyys" laulu tuolla Suvilla ja Ollilla on ainakin yksi niistä, missä palaset loksahtavat kohdalleen ja kaikki asiat kappaleessa tuntuu toimivan.

Parasta teille kaikille ja ylpeänä leuka rinnassa kevättä kohti!

 

 

 

 

 

 
Google